Σπαγγέτι με σκόρδο, λάδι και πιπεριά
Υλικά για 4 άτομα
Χρόνος παρασκευής: περ. 15 λεπτά περ. 2.560 θερμίδες
Υλικά
- 500 γρ. σπαγγέτι
- αλάτι
- 6 κουτ. σούπ. παρθ. ελαιόλ.
- 2 δόντια σκόρδο
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1/2 μάτσο μαϊντανό
Εκτέλεση
1. Βράζουμε το σπαγγέτι σε αλατόνερο.2. Εν τω μεταξύ ζεσταίνουμε 5 κ. σούπας λάδι, κόβουμε το σκόρδο και το ροδοκοκκινίζουμε στο λάδι. Κόβουμε και την πιπεριά και την τηγανίζουμε μαζί. 3. Μόλις γίνει το σπαγγέτι, σουρώνουμε αναμειγνύου- με με την σάλτσα και το υπόλοιπο λάδι, πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΕΚΛΕΚΤΙΚΟΥΣ
Γι' αυτή την συνταγή πρέπει το λάδι να είναι πρώτης ποιότητας, γιατί το λάδι δίνει στο φαγητό την ξεχωριστή του νότα.
Καλή Επιτυχία!!!
0 comments :
Δημοσίευση σχολίου