Σουβλάκια με ντοματάκια τυρί και ελιές
Προετοιμασία: 15 λεπτά,
45 θερμίδες καθένα.
Φτιάχνετε 20 κομμάτια περίπου.
Υλικά
- 125 γρ τυρί μοτσαρέλα
- 3 κλαδάκια μαϊντανό
- 1 μικρό ματσάκι φρέσκο βασιλικό
- 3 κουτλιές ης σούπας ελαιόλαδο
- 125 γρ ντοματάκια μικρά
- 125 γρ ελιές μαύρες ξιδάτες.
Εκτέλεση
1, Κόψτε σε μικρούς κύβους με 2,5 εκ πλευρά το τυρί. Ψιλοκόψτε το μαϊντανό και το μισό βασιλικό. Κόψτε με τα δάχτυλά σας τον υπόλοιπο βασιλικό, βάλτε τον σε σακουλάκι και διατηρήστε τον στο ψυγείο. Τοποθετήστε το τυρί και τα ψιλοκομμένα χορταρικά σε ένα μπολ μαζί με το ελαιόλαδο. Σκεπάστε τα και αφήστε τα να πάρουν άρωμα για 30 λεπτά.
2« Κόψτε μέση μερικά ντοματάκια. Ετοιμάστε τα σουβλάκια περνώντας ένα ντοματάκι, ένα κομμάτι τυρί, μια ελιά και τέλος ένα διπλωμένο φύλλο βασιλικού. Σκεπάστε τα και βάλτε τα στο ψυγείο, ώσπου να τα σερβίρετε.
Για να τα διατηρήσετε: ετοιμάστε τα σουβλάκια την προηγούμενη μέρα και αφήστε τα στο ψυγείο.
Καλή Επιτυχία!!!
0 comments :
Δημοσίευση σχολίου