Κοτόσουπα με τρία είδη λάχανου
Υλικά για 4 μερίδες
- 1/2 κιλό λαχανάκια Βρυξελλών
- Από 1/4 ενός μέτριου κόκκινου και άσπρου λάχανου
- 1 κουτί Κοτόσουπα έτοιμη
- 2 κουταλιές βούτυρο
- 1/2 φλιτζάνι Κρέμα Γάλακτος
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα λαχανάκια Βρυξελλών σε αλατισμένο νερό και τα σουρώνουμε. Ψιλοκόβουμε το κόκκινο λάχανο και το σοτάρουμε σε κατσαρόλα με το μισό βούτυρο. Αλατοπιπερώνουμε, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και το σιγοβράζουμε, για 20 λεπτά. Ψιλοκόβουμε το άσπρο λάχανο και το σοτάρουμε, σε άλλη κατσαρόλα, με το υπόλοιπο βούτυρο. Το αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε, για 15 λεπτά. Ετοιμάζουμε την Κοτόσουπα Αυγολέμονο, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία και προσθέτουμε την Κρέμα Γάλακτος .Συνοδεύουμε τη σούπα με τα λαχανικά.
Καλή Επιτυχία!!!
0 comments :
Δημοσίευση σχολίου