Υλικα
2/3 φλιτζανιου κρεμα γαλακτως
300.γρ κουβερτουρα ψηλοκομμενη
2 κουταλακια γλ μαυρο ρουμι
2 φλιτζανια νιφαδες ρυζιου
50.γρ κουβερτουρα λιωμενη
Εκτελεση
Βραστε την κρεμα σε μετρια
κατσαρολα και απομακρυντε απο τη φωτια.
Προσθεστε την ψιλοκομμενη
κουβερτουρα και το ρουμι και ανακατωστε
μεχρι να μαλακωσει το μειγμα.Σκεπαστε
το και βαλτε το στο ψυγειο μεχρι να
σφιξει.
Βαλτε τις νιφαδες του ρυζιου
σε μπολ και ριξτε μεσα κοφτες
κουταλιες
απο το μειγμα.Πλαστε μπαλες καλυπτοντας
τες νε νιφαδες ρυζιου.Βαλτε τις τρουφες
σε χαρτινες θηκες ραντιστε τες με τη
λιωμενη κουβερτουρα και βαλτε τες στο
ψυγειο μεχρι να σφιξουν.
Καλη σας Ορεξη!
0 comments :
Δημοσίευση σχολίου