Υλικα
200.γρ νερο χλιαρο
25.γρ αλευρι
25.γρ ελαιολαδο
½ μπουκαλι μπιρα ξανθια
1 κροκος αυγου
10.γρ αλατι
2 αυγα
Εκτελεση
Ανακατεψτε απαλα με ξυλινη
κουταλα ολα τα υλικα εκτος απο τα αυγα.
Αφηστε το μειγμα να μεινει για
2 ωρες και στη συνεχεια προσθεστε τα
ασπραδια των αυγων χτυπημενα σε
μαρεγκα.Περιχυστε το μειγμα στα ψαρια
και αφηστε τα να μεινουν για 1 ωρα,
τουλαχιστον στο ψυγειο, σκεπασμενα.Στη
συνεχεια τηγανιστε τα ψαρια.
Καλη σας Ορεξη!
0 comments :
Δημοσίευση σχολίου