Υλικά:
4 ντομάτες μεγάλες και στρογγυλές όχι πολύ ώριμες
200 γρ τόνος κονσέρβα
3 φιλέτα αντσούγας κονσέρβα
1 ματσάκι μαϊντανός
1/2 σκελίδα σκόρδο
λάδι
μαγιονέζα
αλάτι.
Εκτέλεση:
Πλύνετε και στεγνώστε τις ντομάτες, κόψτε τες οριζόντια στη μέση, αδειάστε τες και αφήστε τες αναποδογυρισμένες πάνω σε ένα ταψί. Ψιλοκόψτε τον μαϊντανό, τον τόνο, το σκόρδο και τις αντσούγες και μοιράστε το μείγμα αυτό σε δύο βαθιά πιάτα. Στο ένα πιάτο προσθέστε αλάτι, πιπέρι, λάδι και ξίδι
μέχρι να αραιώσει αρκετά το μείγμα και στο άλλο προσθέστε τη μαγιονέζα. Γεμίστε τις ντομάτες, τέσσερις μισές με το αραιό μείγμα και τις άλλες τέσσερις με το μείγμα της μαγιονέζας. Γαρνίρετε με αντσούγες σε ρολό, με ελιές
χωρίς το κουκούτσι ή με φέτες από λεμόνι. Σερβίρετε το φαγητό κρύο.
Καλή επιτυχία!!!
0 comments :
Δημοσίευση σχολίου