Υλικά
600 γο. χοιρινό φιλέτο,
1 κ.α. κορν φλάουρ.
3 κ.α. σάλτσα σόγιας,
4 κ.α. λάδι.
8-10 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 κίτρινες πιπεριές
2 κλωνάρια πολύ τρυφερό σέλινο.
50 γρ. φρέσκα φιστίκια,
αλάτι,
πιπέρι
1 κ.α. καυτερό κάρυ σε σκόνη
50 ml ζωμό κρέατος
Υλικά
Πλένετε το φιλέτο, το σκουπίζετε και το κόβετε σε κομμάτια Τα τρίβετε με μείγμα από κορν φλάουρ,
1 κ.α. σάλτσα σόγιας και 2 κ.τ. λάδι. Καθαρίζετε και πλένετε τα λαχανικά. Κόβετε τα κρεμμυδάκια σε κομμάτια μήκους
2 εκ., τις πιπεριές σε ρόμβους και το σέλινο σε φυλλαράκια. Καθαρίζετε τα φιστίκια, τα ξεφλουδίζετε και τα ψιλοκόβετε. Ζεσταίνετε σε γουόκ 1 κ.τ. λάδι, τηγανίζετε το
κρέας κατά μερίδες και το βγάζετε.
Σε 1 κ.τ. λάδι τηγανίζετε το ένα μετά το άλλο τις πιπεριές, τα κρεμμυδάκια και το σέλινο. ανακατεύοντάς τα στο γουόκ. Αλατοπιπερώνετε τα λαχανικά και τα πασπαλίζετε με λίγο κάρυ. Σπρώχνετε τα λαχανικά στην άκρη του γουόκ. Τηγανίζετε άλλη μια φορά το κρέας, το προσθέτετε στα λαχανικά και καρυκεύετε με το υπόλοιπο κάρυ. Ρίχνετε το ζωμό, καρυκεύετε με σάλτσα σόγιας και πασπαλίζετε με τα φιστίκια.
Καλή επιτυχία!!!
1 κ.α. κορν φλάουρ.
3 κ.α. σάλτσα σόγιας,
4 κ.α. λάδι.
8-10 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 κίτρινες πιπεριές
2 κλωνάρια πολύ τρυφερό σέλινο.
50 γρ. φρέσκα φιστίκια,
αλάτι,
πιπέρι
1 κ.α. καυτερό κάρυ σε σκόνη
50 ml ζωμό κρέατος
Υλικά
Πλένετε το φιλέτο, το σκουπίζετε και το κόβετε σε κομμάτια Τα τρίβετε με μείγμα από κορν φλάουρ,
1 κ.α. σάλτσα σόγιας και 2 κ.τ. λάδι. Καθαρίζετε και πλένετε τα λαχανικά. Κόβετε τα κρεμμυδάκια σε κομμάτια μήκους
2 εκ., τις πιπεριές σε ρόμβους και το σέλινο σε φυλλαράκια. Καθαρίζετε τα φιστίκια, τα ξεφλουδίζετε και τα ψιλοκόβετε. Ζεσταίνετε σε γουόκ 1 κ.τ. λάδι, τηγανίζετε το
κρέας κατά μερίδες και το βγάζετε.
Σε 1 κ.τ. λάδι τηγανίζετε το ένα μετά το άλλο τις πιπεριές, τα κρεμμυδάκια και το σέλινο. ανακατεύοντάς τα στο γουόκ. Αλατοπιπερώνετε τα λαχανικά και τα πασπαλίζετε με λίγο κάρυ. Σπρώχνετε τα λαχανικά στην άκρη του γουόκ. Τηγανίζετε άλλη μια φορά το κρέας, το προσθέτετε στα λαχανικά και καρυκεύετε με το υπόλοιπο κάρυ. Ρίχνετε το ζωμό, καρυκεύετε με σάλτσα σόγιας και πασπαλίζετε με τα φιστίκια.
Καλή επιτυχία!!!
0 comments :
Δημοσίευση σχολίου