Υλικά
125γρμ. κοφτό μακαρονάκι
αλάτι
από 1
μικρή κόκκινη και πράσινη
πιπεριά
Ι κρεμμύδι
6 καλαμπόκια μικρά κονσέρβας
125γρμ. ζαμπόν βραστό
75γρμ. τυρί φέτα
Ι κονσέρβα καλαμπόκι.
Σάλτσα: 3 κουταλιές σούπας έτοιμη σάλτσα
150γρμ. σαντιγί άγλυκη
2 κουταλιές σούπας ξίδι αλάτι
πιπέρι
φύλλα
πράσινης σαλάτας για τη
γαρνιτούρα.
Εκτέλεση
Βράζετε το μακαρονάκι σε βραστό αλατισμένο νερό, τα σουρώνετε, τα ξεπλένετε με κρύο νερό και τα αφήνετε να στραγγίσουν.
Πλένετε τις πιπεριές, αφαιρείτε τούς σπόρους και τις κόβετε σε λουρίδες. Καθαρίζετε τα κρεμμύδια και τα κόβετε. Κόβετε τα καλαμπόκια. Κόβετε το ζαμπόν σε κομμάτια και το τυρί σε κύβους.
Σάλτσα: Ανακατεύετε τη σάλτσα, τη σαντιγί, το ξίδι, το αλάτι και το πιπέρι. Περιχύνετε τη σαλάτα με τη σάλτσα.
Αφήνετε τη σαλάτα περ. 1 ώρα να τραβήξει και την σερβίρετε πάνω στα φύλλα σαλάτας.
Συμβουλή! Η σαλάτα σας Θα γίνει πιο πικάντικη, αν προσθέσετε διάφορα αρωματικά χόρτα, π.χ. άνηθο, βασιλικό.
Καλή επιτυχία!!!
125γρμ. κοφτό μακαρονάκι
αλάτι
από 1
μικρή κόκκινη και πράσινη
πιπεριά
Ι κρεμμύδι
6 καλαμπόκια μικρά κονσέρβας
125γρμ. ζαμπόν βραστό
75γρμ. τυρί φέτα
Ι κονσέρβα καλαμπόκι.
Σάλτσα: 3 κουταλιές σούπας έτοιμη σάλτσα
150γρμ. σαντιγί άγλυκη
2 κουταλιές σούπας ξίδι αλάτι
πιπέρι
φύλλα
πράσινης σαλάτας για τη
γαρνιτούρα.
Εκτέλεση
Βράζετε το μακαρονάκι σε βραστό αλατισμένο νερό, τα σουρώνετε, τα ξεπλένετε με κρύο νερό και τα αφήνετε να στραγγίσουν.
Πλένετε τις πιπεριές, αφαιρείτε τούς σπόρους και τις κόβετε σε λουρίδες. Καθαρίζετε τα κρεμμύδια και τα κόβετε. Κόβετε τα καλαμπόκια. Κόβετε το ζαμπόν σε κομμάτια και το τυρί σε κύβους.
Σάλτσα: Ανακατεύετε τη σάλτσα, τη σαντιγί, το ξίδι, το αλάτι και το πιπέρι. Περιχύνετε τη σαλάτα με τη σάλτσα.
Αφήνετε τη σαλάτα περ. 1 ώρα να τραβήξει και την σερβίρετε πάνω στα φύλλα σαλάτας.
Συμβουλή! Η σαλάτα σας Θα γίνει πιο πικάντικη, αν προσθέσετε διάφορα αρωματικά χόρτα, π.χ. άνηθο, βασιλικό.
Καλή επιτυχία!!!
0 comments :
Δημοσίευση σχολίου