Υλικά
1 κουταλιά της σούπας λάδι
1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο 500 γρ κιμά
450 γρ ντοματάκια κονσέρβας
1/4 της κούπας ντοματοπολτό
1/4 της κούπας νερό
2 κύβους ζωμό βοδινού
1/2 κουταλάκι του τσαγιού ζάχαρη
1/2 κουταλάκι του τσαγιού αποξηραμένα φύλλα βασιλικού
400 γρ σπαγγέτι
Εκτέλεση
Ζεστάνετε ελαφρά το λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι, προσθέστε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρετέ τα σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντάς τα συνέχεια με ένα ξύλινο κουτάλι, ώσπου να μαλακώσει και να μαραθεί το κρεμμύδι.
Προσθέστε τον κιμά και σοτάρετέ τον σε υψηλή Θερμοκρασία, ανακατεύοντας, ώσπου να πάρει χρώμα. Προσθέστε τα ντο-ματάκια ψιλοκομμένα μαζί με όλο το χυμό τους και ανακατέψτε
Προσθέστε τον ντοματοπολτό, το νερό, τη ζάχαρη, τους κύβους, που Θα τους έχετε κόψει σε μικρά κομμάτια με τα δάχτυλα σας, και το βασιλικό. Σιγοβράστε με κλειστό το καπάκι για 15 πε που λεπτά ή ώσπου η σάλτσα πήξει ελαφρά. Βράστε τα ζυμαρικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό που κοχλάζει, χωρίς καπάκι, μέχρι να κρατάνε στο δ ντι. Σουρώστε τα καλά και σερβίρετε με τη σάλτσα μπολονέζ
1 κουταλιά της σούπας λάδι
1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο 500 γρ κιμά
450 γρ ντοματάκια κονσέρβας
1/4 της κούπας ντοματοπολτό
1/4 της κούπας νερό
2 κύβους ζωμό βοδινού
1/2 κουταλάκι του τσαγιού ζάχαρη
1/2 κουταλάκι του τσαγιού αποξηραμένα φύλλα βασιλικού
400 γρ σπαγγέτι
Εκτέλεση
Ζεστάνετε ελαφρά το λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι, προσθέστε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρετέ τα σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντάς τα συνέχεια με ένα ξύλινο κουτάλι, ώσπου να μαλακώσει και να μαραθεί το κρεμμύδι.
Προσθέστε τον κιμά και σοτάρετέ τον σε υψηλή Θερμοκρασία, ανακατεύοντας, ώσπου να πάρει χρώμα. Προσθέστε τα ντο-ματάκια ψιλοκομμένα μαζί με όλο το χυμό τους και ανακατέψτε
Προσθέστε τον ντοματοπολτό, το νερό, τη ζάχαρη, τους κύβους, που Θα τους έχετε κόψει σε μικρά κομμάτια με τα δάχτυλα σας, και το βασιλικό. Σιγοβράστε με κλειστό το καπάκι για 15 πε που λεπτά ή ώσπου η σάλτσα πήξει ελαφρά. Βράστε τα ζυμαρικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό που κοχλάζει, χωρίς καπάκι, μέχρι να κρατάνε στο δ ντι. Σουρώστε τα καλά και σερβίρετε με τη σάλτσα μπολονέζ
0 comments :
Δημοσίευση σχολίου