Υλικά
2 ντομάτες,
2 αβοκάντο,
100 γρ τυρί μοτσαρέλα,
2 κλαδάκια Θυμάρι,
2 κουτ. σούπας ξίδι,
χοντοκομμένο μαύρο πιπέρι,
1 κύπελλο ξινόγαλα (10% λίπος),
αλάτι,
1 μικρό κρεμμύδι.
Εκτέλεση
Κόψτε τις πλυμένες ντομάτες σε κύβους 2 εκ., τα καθαρισμένα, κομμένα και χωρίς κουκούτσια αβοκάντο σε φέτες πάχους 1 εκ. Κόβετε σε κύβους το τυρί. Ανακατεύετε τα υλικά αυτά. Τρίβετε το Θυμάρι. Ανακατεύετε το ξίδι, το πιπέρι, το ξινόγαλα, το αλάτι και το καθαρισμένο και τριμμένο κρεμμύδι. Περιχύνετε τη σαλάτα με τη σάλτσα και γαρνίρετε με πλυμένο θυμάρι..
2 αβοκάντο,
100 γρ τυρί μοτσαρέλα,
2 κλαδάκια Θυμάρι,
2 κουτ. σούπας ξίδι,
χοντοκομμένο μαύρο πιπέρι,
1 κύπελλο ξινόγαλα (10% λίπος),
αλάτι,
1 μικρό κρεμμύδι.
Εκτέλεση
Κόψτε τις πλυμένες ντομάτες σε κύβους 2 εκ., τα καθαρισμένα, κομμένα και χωρίς κουκούτσια αβοκάντο σε φέτες πάχους 1 εκ. Κόβετε σε κύβους το τυρί. Ανακατεύετε τα υλικά αυτά. Τρίβετε το Θυμάρι. Ανακατεύετε το ξίδι, το πιπέρι, το ξινόγαλα, το αλάτι και το καθαρισμένο και τριμμένο κρεμμύδι. Περιχύνετε τη σαλάτα με τη σάλτσα και γαρνίρετε με πλυμένο θυμάρι..
0 comments :
Δημοσίευση σχολίου