Υλικά
7 πιπεριές κέρατο, μεγάλες
250 yρ. Φέτα
4 με 5 φύλλα δυόσμο χοντροκομμένο
3 ντομάτες ώριμες
Λάδι
Λίγο αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε τις πιπεριές, κόβουμε το καπάκι τούς και καθαρίζουμε από τα σπόρια. Τις στραγγίζουμε. Βάζουμε τη Φέτα σε μπολ και τη λιώνουμε με πιρούνι. Στην συνέχεια, αφού έχουμε πλύνει και χοντροκόψει τον δυόσμο, τον προσθέτουμε στην φέτα και ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και λάδι.
Πλένουμε τις ντομάτες, τις τρίβουμε σε τρίφτη από τη χοντρή πλευρά και τις προσθέτουμε μέσα στο υπόλοιπο μείγμα.
Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
Γεμίζουμε κάθε πιπεριά με 1 κουταλιά με το μείγμα της Φέτας . Τις τοποθετούμε μέσα σε ταψί και τις ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για περίπου 20 λεπτά.
Σερβίρονται ζεστές ή κρύες. Είναι ένας υπέροχος μεζές για να συνοδεύουμε με το ουζάκι μας.
Καλή επιτυχία!!!
7 πιπεριές κέρατο, μεγάλες
250 yρ. Φέτα
4 με 5 φύλλα δυόσμο χοντροκομμένο
3 ντομάτες ώριμες
Λάδι
Λίγο αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε τις πιπεριές, κόβουμε το καπάκι τούς και καθαρίζουμε από τα σπόρια. Τις στραγγίζουμε. Βάζουμε τη Φέτα σε μπολ και τη λιώνουμε με πιρούνι. Στην συνέχεια, αφού έχουμε πλύνει και χοντροκόψει τον δυόσμο, τον προσθέτουμε στην φέτα και ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και λάδι.
Πλένουμε τις ντομάτες, τις τρίβουμε σε τρίφτη από τη χοντρή πλευρά και τις προσθέτουμε μέσα στο υπόλοιπο μείγμα.
Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
Γεμίζουμε κάθε πιπεριά με 1 κουταλιά με το μείγμα της Φέτας . Τις τοποθετούμε μέσα σε ταψί και τις ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για περίπου 20 λεπτά.
Σερβίρονται ζεστές ή κρύες. Είναι ένας υπέροχος μεζές για να συνοδεύουμε με το ουζάκι μας.
Καλή επιτυχία!!!
0 comments :
Δημοσίευση σχολίου