Υλικά
l κουταλιά ελαιόλαδο
175 γρ. χοιρινή κοιλιά, χωρίς πέτσα, κομμένη σε κύβους
115 γρ. καπνιστό λουκάνικο τσορίθο, κομμένο σε κύβους
1 κρεμμύδι, κομμένο σε κομματάκια
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 μεγάλη ντομάτα, κομμένη σε μεγάλα κομμάτια
1/4 κουταλάκι αποξηραμένες νιφάδες τσίλι
400 γρ. φασόλια κονσέρβας, στραγγισμένα
1/2 φλιτζ. ζωμό κότας
αλάτι και φρεοκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
μαϊντανός, για γαρνίρισμα
Εκτέλεση

Ζεσταίνετε το λάδι σ' ένα βαθύ τηγάνι και τηγανίζετε το χοιρινό, το
τσορίθο, το κρεμμύδι και το σκόρδο 5-10 λεπτά, ώσπου να μελώσει το κρεμμύδι και να ροδίσει. Προσθέτετε την ντομάτα και τις νιφάδες τσίλι και μαγειρεύετε 1 λεπτό ακόμη.
Προσθέτετε τα φασόλια και το ζωμό. Αφήνετε το μείγμα να πάρει Βράση
και στη συνέχεια χαμηλώνετε τη φωτιά, σκεπάζετε το τηγάνι και το αφήνετε να σιγοβράσει 15-20 λεπτά, ώσπου να μαγειρευτεί το χοιρινό. Αλατοπιπερώνετε και σερβίρετε, αφού πρώτα γαρνίρετε με μαϊντανό.
Καλή επιτυχία!!!
l κουταλιά ελαιόλαδο
175 γρ. χοιρινή κοιλιά, χωρίς πέτσα, κομμένη σε κύβους
115 γρ. καπνιστό λουκάνικο τσορίθο, κομμένο σε κύβους
1 κρεμμύδι, κομμένο σε κομματάκια
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 μεγάλη ντομάτα, κομμένη σε μεγάλα κομμάτια
1/4 κουταλάκι αποξηραμένες νιφάδες τσίλι
400 γρ. φασόλια κονσέρβας, στραγγισμένα
1/2 φλιτζ. ζωμό κότας
αλάτι και φρεοκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
μαϊντανός, για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Ζεσταίνετε το λάδι σ' ένα βαθύ τηγάνι και τηγανίζετε το χοιρινό, το
τσορίθο, το κρεμμύδι και το σκόρδο 5-10 λεπτά, ώσπου να μελώσει το κρεμμύδι και να ροδίσει. Προσθέτετε την ντομάτα και τις νιφάδες τσίλι και μαγειρεύετε 1 λεπτό ακόμη.
Προσθέτετε τα φασόλια και το ζωμό. Αφήνετε το μείγμα να πάρει Βράση
και στη συνέχεια χαμηλώνετε τη φωτιά, σκεπάζετε το τηγάνι και το αφήνετε να σιγοβράσει 15-20 λεπτά, ώσπου να μαγειρευτεί το χοιρινό. Αλατοπιπερώνετε και σερβίρετε, αφού πρώτα γαρνίρετε με μαϊντανό.
Καλή επιτυχία!!!
0 comments :
Δημοσίευση σχολίου