Υλικά
l κουταλιά ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι, κομμένο σε κομματάκια
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 καρότο, κομμένο σε κομματάκια
4 φρέσκα πικάντικα λουκάνικα 1/2 φλιτζ. ντοματοχυμό l κουταλιά μπράντι
1/4 κουταλάκι ταμπάσκο
1 κουταλάκι ζάχαρη
αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 2 κουταλιές ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιαντρο, για γαρνίρισμα
Εκτέλεση

Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Σωτάρετε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το καρότο και τα λουκάνικα 10 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα ώσπου να ροδίσουν ομοιόμορφα.
Προσθέτετε τον ντοματοχυμό, μπράντι, το ταμπάσκο, τη ζάχαρη το αλάτι και το πιπέρι. Σιγοβράζετε 25 λεπ ώσπου να πήξει η σάλτσα. Σερβίρετε φαγητό αμέσως, γαρνιρισμένο με ψι) κομμένο κόλιαντρο
Καλή επιτυχία!!!
l κουταλιά ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι, κομμένο σε κομματάκια
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 καρότο, κομμένο σε κομματάκια
4 φρέσκα πικάντικα λουκάνικα 1/2 φλιτζ. ντοματοχυμό l κουταλιά μπράντι
1/4 κουταλάκι ταμπάσκο
1 κουταλάκι ζάχαρη
αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 2 κουταλιές ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιαντρο, για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Σωτάρετε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το καρότο και τα λουκάνικα 10 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα ώσπου να ροδίσουν ομοιόμορφα.
Προσθέτετε τον ντοματοχυμό, μπράντι, το ταμπάσκο, τη ζάχαρη το αλάτι και το πιπέρι. Σιγοβράζετε 25 λεπ ώσπου να πήξει η σάλτσα. Σερβίρετε φαγητό αμέσως, γαρνιρισμένο με ψι) κομμένο κόλιαντρο
Καλή επιτυχία!!!
0 comments :
Δημοσίευση σχολίου