Υλικά
200 γρ. πανσέτα χοιρινού
φυτικό λάδι, για το τηγάνισμα
κόλιανδρο κοπανισμένο
φρέσκια ρίγανη
πάπρικα
αλάτι
Εκτέλεση

Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε την πανσέτα του χοιρινού σε λωρίδες πλάτους περίπου ενός εκατοστού και μήκους περίπου δύο.
Ρίχνετε την ρίγανη και τον κόλιανδρο και ανακατεύετε καλά.
Ρίχνετε ο' ένα βαθύ τηγάνι λάδι αφήνετε να κάψει.. Τηγανίζετε το χοιρινό 1-2 λεπτά, ώσπου οι μπουκίτσες να φουσκώσουν και να χρυσίσουν τοποθετείτε σε απορροφητικό χαρτί τις πασπαλίζετε με πάπρικα και αλάτι. Τις σερβίρετε ζεστές ή κρύες.
Καλή επιτυχία!!!
Φτιάξετε τις μπουκίτσες και θα με θυμηθείτε.Θα χαρώ πάρα πολύ να αφήσετε το σχόλιο σας ή ακόμα να μοιραστείτε κάποια δική σας συνταγή μαζί μου!!!
200 γρ. πανσέτα χοιρινού
φυτικό λάδι, για το τηγάνισμα
κόλιανδρο κοπανισμένο
φρέσκια ρίγανη
πάπρικα
αλάτι
Εκτέλεση
Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε την πανσέτα του χοιρινού σε λωρίδες πλάτους περίπου ενός εκατοστού και μήκους περίπου δύο.
Ρίχνετε την ρίγανη και τον κόλιανδρο και ανακατεύετε καλά.
Ρίχνετε ο' ένα βαθύ τηγάνι λάδι αφήνετε να κάψει.. Τηγανίζετε το χοιρινό 1-2 λεπτά, ώσπου οι μπουκίτσες να φουσκώσουν και να χρυσίσουν τοποθετείτε σε απορροφητικό χαρτί τις πασπαλίζετε με πάπρικα και αλάτι. Τις σερβίρετε ζεστές ή κρύες.
Καλή επιτυχία!!!
Φτιάξετε τις μπουκίτσες και θα με θυμηθείτε.Θα χαρώ πάρα πολύ να αφήσετε το σχόλιο σας ή ακόμα να μοιραστείτε κάποια δική σας συνταγή μαζί μου!!!
0 comments :
Δημοσίευση σχολίου