4 μεγάλες ντομάτες,
300 γρ, πράσινα ζυμαρικά,
Ι κρεμμύδι,
3 αυγά,
150 γρ. φρέσκια κρέμα γάλακτος
αλάτι,
πιπέρι,
300 γρ. μοτσαρέλα,
50 γρ. βούτυρο,
μερικά φρέσκα φυλλαράκια βασιλικό
Εκτέλεση
Κάνετε μια σχισμή σε κάθε ντομάτα σε σχήμα σταυρού, τις βουτάτε για 1 λεπτό σε νερό που κοχλάζει, τις βγάζετε και τις ξεφλουδίζετε. Κόβετε τις ντομάτες σε μεγάλους κύβους.
Βράζετε τα ζυμαρικά σε μπόλικο αλατισμένο νερό 10-20 λεπτά και τα σουρώνετε. Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε το κρεμμύδι. Βουτυρώνετε ένα ρηχό πυρίμαχο τηγάνι. Αναμιγνύετε τα ζυμαρικά, τις ντομάτες και τα κρεμμύδια και τα βάζετε στο τηγάνι. Κτυπάτε τα αυγά με την φρέσκια κρέμα, βάζετε αλάτι και πιπέρι και
περιχύνετε τα ζυμαρικά. Κόβετε τη μοτσαρέλα σε φέτες και τις βάζετε από πάνω. Πασπαλίζετε με νιφάδες βουτύρου. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου και ψήνετε για 20 περ. λεπτά. Πριν το σερβίρετε, γαρνίρετε με φυλλαράκια βασιλικού.
Καλή επιτυχία!!!
0 comments :
Δημοσίευση σχολίου