Υλικά:
250 γρ. άσπρο ψωμί φόρμας,
500 γρ. φιλέτο κοτόπουλου,
1 ματσάκι φασκόμηλο,
4 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια,
2 κουτ σουπ. μαρμελάδα πορτοκαλιού,
6 κουτ. σουπ. χυμός λεμονιού,
3 κουτ. σουπ. χυμός πορτοκαλιού,
αλάτι,
μερικά φύλλα σαλάτα κατσαρή,
πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβετε το ψωμί σε κύβους 3 εκ.
Πλένετε τα φιλέτα κοτόπουλου, τα
σκουπίζετε και τα κόβετε σε κύβους
3 εκ. Πλένετε το φασκόμηλο και το στεγνώνετε. Κόβετε τα φύλλα σαλάτας και τα τυλίγετε γύρω από τα κομμάτια κοτόπουλου. Περνάτε εναλλάξ κοτόπουλα και ψωμί στα καλαμάκια. Αλείφετε τα σουβλάκια με λάδι .
Καθαρίζετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα πλένετε και τα κόβετε.Τα ανακατεύετε με μαρμελάδα πορτοκαλιού, χυμό λεμονιού και πορτοκαλιού, αλάτι. Ανάβετε το γκριλ.
Ψήνετε τα σουβλάκια στο γκριλ περ. 7 λεπτά, τα γυρίζετε μία φορά. Αλατοπιπερόνετε. Σερβίρετε τα σουβλάκια σε φύλλα σαλάτας. Σερβίρετε μαζί ντιπ πορτοκαλιού.
Καλή επιτυχία!!!
250 γρ. άσπρο ψωμί φόρμας,
500 γρ. φιλέτο κοτόπουλου,
1 ματσάκι φασκόμηλο,
4 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια,
2 κουτ σουπ. μαρμελάδα πορτοκαλιού,
6 κουτ. σουπ. χυμός λεμονιού,
3 κουτ. σουπ. χυμός πορτοκαλιού,
αλάτι,
μερικά φύλλα σαλάτα κατσαρή,
πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβετε το ψωμί σε κύβους 3 εκ.
Πλένετε τα φιλέτα κοτόπουλου, τα
σκουπίζετε και τα κόβετε σε κύβους
3 εκ. Πλένετε το φασκόμηλο και το στεγνώνετε. Κόβετε τα φύλλα σαλάτας και τα τυλίγετε γύρω από τα κομμάτια κοτόπουλου. Περνάτε εναλλάξ κοτόπουλα και ψωμί στα καλαμάκια. Αλείφετε τα σουβλάκια με λάδι .
Καθαρίζετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα πλένετε και τα κόβετε.Τα ανακατεύετε με μαρμελάδα πορτοκαλιού, χυμό λεμονιού και πορτοκαλιού, αλάτι. Ανάβετε το γκριλ.
Ψήνετε τα σουβλάκια στο γκριλ περ. 7 λεπτά, τα γυρίζετε μία φορά. Αλατοπιπερόνετε. Σερβίρετε τα σουβλάκια σε φύλλα σαλάτας. Σερβίρετε μαζί ντιπ πορτοκαλιού.
Καλή επιτυχία!!!
0 comments :
Δημοσίευση σχολίου