Υλικά
300 γρ. γιαούρτι ατραγyιστό
χυμός 4 λεμονιών ή ξύσμα της φλούδας τους
10 γρ. Θυμάρι φρεσκοτριμμένο
10 κόκκοι πιπέρι μαύρο, φρεσκοαλεσμένο
4 σκελίδες σκόρδου ψημένες και ψιλοκομμένες
1 κουταλιά ούζο
Εκτέλεση
Ανακατέψτε όλα τα υλικά προσεκτικά, με ξύλινη κουτάλα, μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα. Βάλτε μέσα τα παϊδάκια και αφήστε τα για 4 τουλάχιστον ώρες στο ψυγείο. Γυρίστε τα στις 2 ώρες. Βγάλτε τα και στραγγίστε τα. Ψήστε τα παιδάκια στη σχάρα, αλείφοντάς τα με τη μαρινάδα
Καλή επιτυχία!!!
300 γρ. γιαούρτι ατραγyιστό
χυμός 4 λεμονιών ή ξύσμα της φλούδας τους
10 γρ. Θυμάρι φρεσκοτριμμένο
10 κόκκοι πιπέρι μαύρο, φρεσκοαλεσμένο
4 σκελίδες σκόρδου ψημένες και ψιλοκομμένες
1 κουταλιά ούζο
Εκτέλεση
Ανακατέψτε όλα τα υλικά προσεκτικά, με ξύλινη κουτάλα, μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα. Βάλτε μέσα τα παϊδάκια και αφήστε τα για 4 τουλάχιστον ώρες στο ψυγείο. Γυρίστε τα στις 2 ώρες. Βγάλτε τα και στραγγίστε τα. Ψήστε τα παιδάκια στη σχάρα, αλείφοντάς τα με τη μαρινάδα
Καλή επιτυχία!!!
0 comments :
Δημοσίευση σχολίου