Υλικά 2 φλιτζάνια κόκκινο ξηρό κρασί
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι μέτριο, σε ροδέλες
1 κλωνάρι σέλινο ψιλοκομμένο
1 πρέζα θυμάρι
1 πρέζα μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
2 γαρίφαλα
2 φύλλα δάφνης
1 φύλλο μαντζουράνα
1 πιπεριά κόκκινη καυτερή
10 κόκκοι πιπέρι μαύρο
αλάτι
Εκτέλεση
Ανακατέψτε όλα τα υλικά προσεχτικά, με ξύλινη κουτάλα. Περιχύστε το μείγμα στο αρνί και αφήστε το 4 ώρες στο ψυγείο. Γυρίστε το κρέας στις 2 ώρες. Στραγγίστε το αρνί και ψήστε το στη σχάρα, αλείφοντάς το με τη μαρινάδα. Γαρνίρετε με ψητές πατάτες,
Καλή επιτυχία!!!
0 comments :
Δημοσίευση σχολίου