Υλικά
1 κουνέλι, περίπου 2 κιλά
500 γρ. μυζήθρα
300 γρ. γραβιέρα, κομμένη σε μικρά κομμάτια
1 π.κ. ελαιόλαδο
1 κ.σ ρίγανη
αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση
Αλείφουμε το κουνέλι με το ελαιόλαδο, το αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε στην κοιλιά του την μυζήθρα, τη γραβιέρα και τη ρίγανη. Ράβουμε την κοιλιά, το περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη ακόμα και το τυλίγουμε με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε
στους 180° για 1 1//2 ώρα. 'Έπειτα αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και το αφήνουμε στο φούρνο, για λίγα ώρα ακόμα, μέχρι να ροδίσει.
1 κουνέλι, περίπου 2 κιλά
500 γρ. μυζήθρα
300 γρ. γραβιέρα, κομμένη σε μικρά κομμάτια
1 π.κ. ελαιόλαδο
1 κ.σ ρίγανη
αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση
Αλείφουμε το κουνέλι με το ελαιόλαδο, το αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε στην κοιλιά του την μυζήθρα, τη γραβιέρα και τη ρίγανη. Ράβουμε την κοιλιά, το περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη ακόμα και το τυλίγουμε με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε
στους 180° για 1 1//2 ώρα. 'Έπειτα αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και το αφήνουμε στο φούρνο, για λίγα ώρα ακόμα, μέχρι να ροδίσει.
0 comments :
Δημοσίευση σχολίου