Υλικά
γουρουνόπουλο 10 κιλά
αλάτι
πιπέρι
1 ποτήρι λευκό κρασί
1 φλιτζανάκι χυμός λεμονιού
20 ελιές μαύρες
2 ποτήρια λάδι
2
κλιματόβεργες
Εκτέλεση
Κόψτε το γουρουνόπουλο σε 6 τεμάχια. Καψαλίστε το,
πλύντε το καλά, αλατοπιπερώοτε και βάλτε το σε ένα ταψί μεγάλο πάνω σε
κλιματόβεργες. Βρέξτε το καλά με το κρασί και ραντίστε ελαφρά με το χυμό
λεμονιού. Ρίξτε στο ταψί 20 ελιές μαύρες και το λάδι. Ψήστε στους 180° C για 3
ώρες περίπου. Σερβίρετέ το με πατάτες που έχετε ψήσει στο φούρνο.
0 comments :
Δημοσίευση σχολίου