2 κιλά κατσίκι (μπούτι)
1 κουτάλι μουστάρδα
1 κιλό πατάτες
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
3 κουταλιές βούτυρο
χυμός 2 λεμονιών
ι/2 ποτήρι νερό
1 κρεμμύδι τριμμένο
2 σκελίδες σκόρδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλύντε το μπουτάκι και χαράξτε το σε μερίδες.
Αλατοπιπερώστε και ρίξτε ρίγανη.
Αλείψτε το με μουστάρδα.
Βάλτε το βούτυρο να κάψει λίγο, σωτάρετε ελαφρά το κρεμμύδι και το σκόρδο και κατόπιν ροδίστε το
μπουτάκι. Προσθέστε το χυμό λεμονιού και το νερό.
Σε φούρνο 180° 190° C ψήστε το κατσικάκι
σε γάστρα για 11/2 ώρα. Κρατήστε το ζωμό στην άκρη.
0 comments :
Δημοσίευση σχολίου