Υλικα
½ αγγουρι
4 κουτ σουπας κρεμα γαλακτως
2 κουτ γλυκου χυμος λεμονιου
1 σκελιδα σκορδο ψιλοκομμενο
2 κουτ του γλυκου ψιλοκομμενη
καπαρι
1 κουτ του γλυκου παπρικα
1 πρεζα ασπρο πιπερι
4 κουτ σουπας
βοτανα(μαιντανο,δενδρολιβανο,κρεμμυδακι
φρεσκο, μελισσοβοτανο)
Εκτελεση
Κανετε το αγγουπι πουρε στο
μιξερ και ανακατευετε καλα με την κρεμα
το λεμονι το σκορδο και το κρεμμυδι
Αρωματιζετε τη σαλτσα με τη
καπαρη.την παπρικα το πιπερι και τα
βοτανα και ειναι ετοιμη να την σερβιρεται
με βραστο ψαρι.
Καλη σας Ορεξη!
0 comments :
Δημοσίευση σχολίου