Συνταγές Μαγειρικής
Συνταγες μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
εύκολες νόστημες οικονομικές μοναδικές και με 100% επιτυχία

Πολυχρωμη σαλατα

Written By penny on Τρίτη 11 Μαρτίου 2014 | 11:38 μ.μ.

Υλικά
125γρμ. κοφτό μακαρονάκι
αλάτι

από 1
μικρή κόκκινη και πράσινη

πιπεριά
Ι κρεμμύδι
6 καλαμπόκια μικρά κονσέρβας
125γρμ. ζαμπόν βραστό

75γρμ. τυρί φέτα
Ι κονσέρβα καλαμπόκι.
Σάλτσα: 3 κουταλιές σούπας έτοιμη σάλτσα
150γρμ.  σαντιγί άγλυκη
2 κουταλιές σούπας ξίδι αλάτι
πιπέρι
φύλλα
πράσινης σαλάτας για τη
γαρνιτούρα.
Εκτέλεση
Βράζετε το μακαρονάκι σε βρα­στό αλατισμένο νερό, τα σουρώνε­τε, τα ξεπλένετε με κρύο νερό και τα αφήνετε να στραγγίσουν.
Πλένετε τις πιπεριές, αφαιρείτε τούς σπόρους και τις κόβετε σε λουρίδες. Καθαρίζετε τα κρεμμύ­δια και τα κόβετε. Κόβετε τα καλα­μπόκια. Κόβετε το ζαμπόν σε κομ­μάτια και το τυρί σε κύβους.
Σάλτσα: Ανακατεύετε τη σάλτσα, τη σαντιγί, το ξίδι, το αλάτι και το πιπέρι. Περιχύνετε τη σαλάτα με τη σάλτσα.
Αφήνετε τη σαλάτα περ. 1 ώρα να τραβήξει και την σερβίρετε πάνω στα φύλλα σαλάτας.
Συμβουλή! Η σαλάτα σας Θα γίνει πιο πικάντικη, αν προσθέσετε διά­φορα αρωματικά χόρτα, π.χ. άνη­θο, βασιλικό.
Καλή επιτυχία!!!
SHARE

About penny

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου