Συνταγές Μαγειρικής
Συνταγες μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
εύκολες νόστημες οικονομικές μοναδικές και με 100% επιτυχία

Χοιρινο με φασολια

Written By penny on Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014 | 11:12 μ.μ.

Υλικά
l κουταλιά ελαιόλαδο
175 γρ. χοιρινή κοιλιά, χωρίς πέτσα, κομμένη σε κύβους
115 γρ. καπνιστό λουκάνικο τσορίθο, κομμένο σε κύβους
1 κρεμμύδι, κομμένο σε κομματάκια
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 μεγάλη ντομάτα, κομμένη σε μεγάλα κομμάτια
1/4 κουταλάκι αποξηραμένες νιφάδες τσίλι
400 γρ. φασόλια  κονσέρβας, στραγγισμένα
1/2 φλιτζ. ζωμό κότας
αλάτι και φρεοκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
μαϊντανός, για γαρνίρισμα

Εκτέλεση
clip_image002
Ζεσταίνετε το λάδι σ' ένα βαθύ τη­γάνι και τηγανίζετε το χοιρινό, το
τσορίθο, το κρεμμύδι και το σκόρδο 5-10 λεπτά, ώσπου να μελώσει το κρεμ­μύδι και να ροδίσει. Προσθέτετε την ντομάτα και τις νιφάδες τσίλι και μα­γειρεύετε 1 λεπτό ακόμη.
Προσθέτετε τα φασόλια και το ζωμό. Αφήνετε το μείγμα να πάρει Βράση
και στη συνέχεια χαμηλώνετε τη φω­τιά, σκεπάζετε το τηγάνι και το αφή­νετε να σιγοβράσει 15-20 λεπτά, ώσπου να μαγειρευτεί το χοιρινό. Αλατοπιπε­ρώνετε και σερβίρετε, αφού πρώτα γαρ­νίρετε με μαϊντανό.
Καλή επιτυχία!!!
SHARE

About penny

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου