Συνταγές Μαγειρικής
Συνταγες μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
εύκολες νόστημες οικονομικές μοναδικές και με 100% επιτυχία
Home » , , , » Ψαρονέφρι γεμιστό,Γαρνιτούρα αγκινάρας

Ψαρονέφρι γεμιστό,Γαρνιτούρα αγκινάρας

Written By penny tsoytsoyklari on Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2013 | 10:17 π.μ.

     

Υλικά                                                                                                                                                                                                        
4 τεμάχια ψαρονέφρι (μοσχαρίσιο)                                                                          
100 γρ. μανιτάρια
ψιλοκομμένα
250 γρ. τυρί γκούντα τριμμένο
1/2 φλιτζάνι λάδι
λίγος μάίντανός
1/2 κιλό αγκινάρες
κατεψυγμένες
250 γρ. καρότο, αρακάς, καλαμπόκι (ανάμεικτα)
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζάνι σπορέλαιο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση                                                                                                                                                                   
Με το μαχαίρι ανοίξτε το κάθε ψαρονέφρι από πάνω, έτσι ώστε να μπορέσετε να το γεμίσετε. Ροδίστε τα καλά και στο ίδιο λάδι σαωτάρετε τα μανιτάρια, ρίξτε το αλάτι, το πιπέρι, το μαϊντανό και πριν τα κατεβάσετε ρίξτε το τυρί, ώστε να λιώσει λίγο. Με το μείγμα αυτό γεμίστε το ψαρονέφρι.
Ψήστε στους 200° C για 1 ώρα.
Βράστε τις αγκινάρες και τα λαχανικά προσθέτοντας λίγο αλάτι. Σωτάρετε το κρεμμύδι στο σπορέλαιο και στη συνέχεια σωτάρετε τις αγκινάρες και τα λαχανικά (καρότο, αρακά, καλαμπόκι).
Γεμίστε τις αγκινάρες μετα λαχανικά και γαρνίρετε το ψαρονέφρι.Συνοδεύεται με μουστάρδα πικάντικη. 
Καλή επιτυχία!!!                      

SHARE

About penny tsoytsoyklari

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου