Υλικά:
1 κιλό βλήτα
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 1/2 Φλιτζάνι λάδι
6 σκελίδες σκόρδο
δυόσμο
αλάτι
Εκτέλεση:
Καθαρίστε και πλύνετε καλά τα βλήτα. Βράστε τα για 10 λεπτά περίπου και στραγγίστε τα. Βάλτε σε μια κατσαρόλα το κρεμμύδι ιμιλοκομμένο σε φέτες, το σκόρδο και τσιγαρίστε τα με το λάδι. Στη συνέχεια προσθέστε τα βλήτα και το δυόσμο και αφήστε τα να βράσουν ένα τέταρτο περίπου.
Καλή επιτυχία!!!
0 comments :
Δημοσίευση σχολίου