Υλικά 1 κοτόπουλο, περίπου 2 κιλά 2 κρεμμύδια 1 κόκκινη πιπεριά 2 καρότα1 κιλό κάστανα 1 ποτήρι ελαιόλαδο 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας 1 φ.τ. κόκκινο κρασί αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση Πλένουμε το κοτόπουλο, το στραγγίζουμε, το κόβουμε σε μερίδες, το αλατοπιπερώνουμε, το τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο, για 10' και το «σβήνουμε» με το κρασί Κόβουμε τα κρεμμύδια την πιπεριά και τα καρότα σε φέτες και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα. Τ' αφήνουμε να τσιγαριστούν όλα μαζί για 2-3 λεπτά ρίχνουμε τον πελτέ ντομάτας διαλυμένο κατ βράζουμε το φαγητό μας σε μέτρια φωτιά για 30' Προσθέτουμε τα κάστανα βρασμένα και καθαρισμένα και αφήνουμε το φαγητό να βράσει για άλλα 10' ακόμα.
0 comments :
Δημοσίευση σχολίου