600
γρ. ψραρονέφρι
100
γρ. ροκφόρ
1
φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
1/2
φλιτζάνι βούτυρο
4
κουταλιές καρύδια φιλοτριμμένα
7-8
φύλλα ξερού φασκόμηλου
αλάτι
1 ποτήρι νερό
Εκέλεση
Κόψτε το ψαρονέφρι σε
στενόμακρες λωρίδες. Αλατίστε
Ελαφρά και τηγανίστε το σε
λίγο βούτυρο. Βάλτε το στην κατσαρόλα. Ανακατώστε σ' ένα μπολ το ροκφόρ, την
κρέμα
γάλακτος, τα καρύδια και
το φασκόμηλο και κάντε τα σάλτσα. Ρίξτε τη σάλτσα και το νερό στην κατσαρόλα
μετα φιλετάκια και αφήστε τα να πάρουν μια βράση μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Σερβίρεται ζεστό και συνοδεύεται από πιλάφι και πατάτες.
0 comments :
Δημοσίευση σχολίου