Υλικά
1/2
φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
1/4
φλιτζανιού ψιλή ζάχαρη
2
κουταλάκια κορνφλάουρ
2
κουταλάκια νερό
125
γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
2 κουταλιές μπράντι
Εκτέλεση
Βάλτε την κρέμα και τη
ζάχαρη σε μέτρια κατσαρόλα και ζεστάνετέ τα ανακατώνοντας -χωρίς όμως να βράσει
το μείγμα μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Προσθέστε το κορ-νφλάουρ και το νερό και
ζεστάνετε το μείγμα ανακατώνοντας μέχρι να βράσει και να πήξει. Απομακρύνετε
την κατσαρόλα από τη φωτιά, προσθέστε σοκολάτα και μπράντι και ανακατώστε μέχρι
το μείγμα να μαλακώσει πολύ. Σερβίρετε το σιρόπι ζεστό ή κρύο με παγωτό. 

0 comments :
Δημοσίευση σχολίου