Συνταγές Μαγειρικής
Συνταγες μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
εύκολες νόστημες οικονομικές μοναδικές και με 100% επιτυχία

Ζαμπόν σε μπολ

Written By penny on Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014 | 12:19 μ.μ.

zampon-se-mpol

Υλικά:
300 και 50 γρ ζαμπόν
50 γρ βούτυρο
1 ή 2 τνράκια σε κρέμα
1 κουτάλι κονιάκ
100 γρ κρέμα γάλακτος
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση: 
Ψιλοκόψτε τα 300 γρ ζαμπόν και βάλτε τα στο μπλέντερ, προσθέστε το βούτυρο που θα το έχετε μαλακώσει από πριν μαζί με τα τυράκια, το κονιάκ, το αλάτι και το πιπέρι. Χτυπήστε τα όπως είναι όλα μαζί κι όταν το μείγμα α είναι ομοιόμορφο και όχι πολύ σκληρό, προσθέστε προσεχτικά την κρέμα γάλακτος και τα 50 γρ ζαμπόν κομμένα σε μικρούς κύβους. Ανακατέψτε ελαφρά και αδειάστε το μείγμα σε 4-6 μπολ, βάλτε τα στο ψυγείο μέχρι το μείγμα να γίνει αρκετά σκληρό. Πριν σερβίρετε διακοσμήστε την επιφάνεια με αλμυρά αμύγδαλα ή φιστίκια και συνοδεύστε με φρυγανιές ή κράκερς.

Μη χρησιμοποιήσετε μεγάλα μπολ γιατί οι μερίδες πρέπει να είναι αρκετά μικρές.
Καλή επιτυχία!!!
SHARE

About penny

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου