Συνταγές Μαγειρικής
Συνταγες μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
εύκολες νόστημες οικονομικές μοναδικές και με 100% επιτυχία
Home » , , , » Ψάρι με γαρίδες και άνηθο

Ψάρι με γαρίδες και άνηθο

Written By penny tsoytsoyklari on Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014 | 10:30 π.μ.

00
  Υλικά για 4 άτομα:
8 φιλέτα γλώσσας
καταψυγμένα
100 γρ περίπου.
γαρίδες βρασμένες
30 γρ βούτυρο
100 γρ κρέμα γάλατος άγλυκη
60 γρ αμύγδαλα τριμμένα και καβουρντισμένα
40 γρ φρυγανιά τριμμένη
1 λεμόνι
50 γρ λάδι
50 γρ άσπρο ξηρό κρασί φύλλα άνηθου
αλάτι
άσπρο πιπέρι
Εκτέλεση:
Βάλτε σε ένα μπολ τη φρυγανιά, προσθέστε 40 γρ ελαιόλαδο και ανακατέψτε.
Απλώστε το μείγμα σ' ένα πυρέξ και πάνω
τοποθετήστε τα φιλέτα του ψαριού. Αλατοπιπερώστε, προσθέστε το κρασί και το
χυμό του μισού λεμονιού. Ψήστε τα ψάρια
στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 περίπου λεπτά. Λιώστε το βούτυρο σε ένα
κατσαρολάκι. Προσθέστε τις γαρίδες, αφήστε τις να ροδίσουν ελαφρά και προσθέστε την κρέμα γάλατος. Σιγοβράστε
τη σάλτσα ώσπου να πήξει. Σβήστε τη φωτιά και προσθέστε μια
κουταλιά της σούπας άνηθο ψι
λοκομμένο.

Απλώστε
τη σάλτσα πάνω στα
ψάρια, πα­σπαλίστε με τα αμύ­γδαλα και
σερβίρετε
Καλή επιτυχία!!!
SHARE

About penny tsoytsoyklari

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου