Συνταγές Μαγειρικής
Συνταγες μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
εύκολες νόστημες οικονομικές μοναδικές και με 100% επιτυχία

χοιρινο με καρυ

Written By penny tsoytsoyklari on Κυριακή, 9 Μαρτίου 2014 | 3:55 μ.μ.

Υλικά
600 γο. χοιρινό φιλέτο,
1 κ.α. κορν φλάουρ.
3 κ.α. σάλτσα σόγιας,
4 κ.α. λάδι.
8-10 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 κίτρινες πιπεριές
2 κλωνάρια πολύ τρυφερό σέλινο.
50 γρ. φρέσκα φιστίκια,
αλάτι,
πιπέρι
1 κ.α. καυτερό κάρυ σε σκόνη
50 ml ζωμό κρέατος
Υλικά
Πλένετε το φιλέτο, το σκου­πίζετε και το κόβετε σε κομ­μάτια  Τα τρίβετε με μείγμα από κορν φλάουρ,
1 κ.α. σάλτσα σόγιας και 2 κ.τ. λάδι. Καθαρίζετε και πλένετε τα λαχανικά. Κόβετε τα κρεμ­μυδάκια σε κομμάτια μήκους
2 εκ., τις πιπεριές σε ρόμβους και το σέλινο σε φυλλαράκια. Καθαρίζετε τα φιστίκια, τα ξεφλουδίζετε και τα ψιλο­κόβετε. Ζεσταίνετε σε γουόκ 1 κ.τ. λάδι, τηγανίζετε το
κρέας κατά μερίδες και το βγάζετε.
Σε 1 κ.τ. λάδι τηγανίζετε το ένα μετά το άλλο τις πιπεριές, τα κρεμμυδάκια και το σέλινο. ανακατεύοντάς τα στο γουόκ. Αλατοπιπερώνετε τα λαχανικά και τα πασπαλίζετε με λίγο κάρυ. Σπρώχνετε τα λαχανικά στην άκρη του γουόκ. Τηγα­νίζετε άλλη μια φορά το κρέας, το προσθέτετε στα λαχανικά και καρυκεύετε με το υπόλοιπο κάρυ. Ρίχνετε το ζωμό, καρυκεύετε με σάλτσα σόγιας και πασπαλίζετε με τα φιστίκια.
Καλή επιτυχία!!!
SHARE

About penny tsoytsoyklari

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου