Συνταγές Μαγειρικής
Συνταγες μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
εύκολες νόστημες οικονομικές μοναδικές και με 100% επιτυχία
Home » , , , » Γεμιστο Φιλετο με σαλτσα μυρωδικων

Γεμιστο Φιλετο με σαλτσα μυρωδικων

Written By penny tsoytsoyklari on Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014 | 10:27 μ.μ.

Υλικά
500 yρ. μοσχαρίσιο φιλέτο
200 yρ. μοτσαρέλα ή κασέρι
4  φέτες προσούτο
κουταλιές βούτυρο ή μαργαρίνη
1 κύβο μυρωδικών
200 yρ. Κρέμα Γάλακτος
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε  το φιλέτο σε 4 φέτες. Χωρίζουμε κάθε φέ­τα στη μέση, χωρίς να φτάσουμε μέχρι την άκρη, έτσι  να δημιουργήσουμε «τσέπη». Κόβουμε τη μο­ισαρέλα σε 4 κομμάτια. Αν χρησιμοποιήσουμε κασέρι το τεμαχίζουμε σε 4 μπαστουνάκια. Τυλίγουμε
κάθε κομμάτι τυριού σε μια φέτα προσούτο. Γεμίζουμε τις «τσέπες» τον κρέατος και τις κλείνουμε με οδοντογλυφίδες. Αλατοπιτιερώνονμε.
Βάζουμε το βούτυρο στο τηγάνι να κάψει και τη­γανίζούμε τα φιλέτα για 2 λεπτά από κάθε πλευρά. Τα τοποθετούμε κατόπιν σε ταψί και ψήνουμε σε γκριλ για 3 με 5 λεπτά από κάθε πλευρά.
Στο μεταξύ, ανακατεύουμε το λιωμένο βούτυρο στο οποίο τηγανίσαμε τα φιλέτα, με 100 γρ. ζωμό από Κύβο  και προσθέτουμε την κρέ­μα γάλακτος. Βράζουμε τη σάλτσα για μερικά λεπτά, μέχρι να πήξει λίγο. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Σερβίρουμε το κρέας και το συνοδεύουμε με τη σάλ­τσα μυρωδικών.
Καλή επιτυχία!!!
SHARE

About penny tsoytsoyklari

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου