Συνταγές Μαγειρικής
Συνταγες μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
εύκολες νόστημες οικονομικές μοναδικές και με 100% επιτυχία

Πρασινα ζυμαρικα με μοτσαρελα

Written By penny tsoytsoyklari on Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014 | 2:50 μ.μ.

Υλικά
4 μεγάλες ντομάτες, 
300 γρ, πράσι­να ζυμαρικά,
Ι κρεμμύδι,
3 αυγά,
150 γρ. φρέσκια κρέμα γάλακτος
αλάτι,
πιπέρι,
300 γρ. μοτσαρέ­λα,
50 γρ. βούτυρο,
μερικά φρέσκα φυλλαράκια βασιλικό
Εκτέλεση
Κάνετε μια σχισμή σε κάθε ντομάτα σε σχήμα σταυρού, τις βουτάτε για 1 λεπτό σε νερό που κοχλάζει, τις βγά­ζετε και τις ξεφλουδίζετε. Κόβετε τις ντομάτες σε με­γάλους κύβους.
Βράζετε τα ζυμαρικά σε μπόλικο αλατισμένο νερό 10-20 λεπτά  και τα σουρώνετε. Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε το κρεμμύδι. Βουτυρώνετε ένα ρηχό πυ­ρίμαχο τηγάνι. Αναμιγνύετε τα ζυμαρικά, τις ντομάτες και τα κρεμμύδια και τα βά­ζετε στο τηγάνι. Κτυπάτε τα αυγά με την φρέσκια κρέμα, βάζετε αλάτι και πιπέρι και
περιχύνετε τα ζυμαρικά. Κό­βετε τη μοτσαρέλα σε φέτες και τις βάζετε από πάνω. Πασπαλίζετε με νιφάδες βουτύρου. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθ­μούς Κελσίου και ψήνετε για 20 περ. λεπτά. Πριν το σερ­βίρετε, γαρνίρετε με φυλλα­ράκια βασιλικού.
Καλή επιτυχία!!!
SHARE

About penny tsoytsoyklari

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου