Συνταγές Μαγειρικής
Συνταγες μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
εύκολες νόστημες οικονομικές μοναδικές και με 100% επιτυχία
Home » , , , , » Κολοκυθοανθοι γεμιστοι στο τηγανι

Κολοκυθοανθοι γεμιστοι στο τηγανι

Written By penny tsoytsoyklari on Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014 | 8:23 μ.μ.


Υλικά
Για την γέμιση
50 γρ τυρί φέτα
50 γρ κεφαλογραβιέρα
50 γρ ανθότυρο
50 γρ ροκφόρ
λίγο μαϊντανό
λίγο  άνηθο
Για το κουρκούτι
100 γρ αλέυρι
1ποτ κρασιού λάδι
1/2 κουτάκι μπύρα
50 γρ κεφαλογραβιέρα τριμμένη
αλάτι
κάρυ
πιπέρι
Εκτέλεση
Τρίβουμε όλα τα τυριά και τα βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με τον μαϊντανό και τον άνηθο ψιλοκομμένο. Γεμίζουμε τούς ανθούς και κλείνουμε τις άκρες . Βάζουμε τούς
ανθούς στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε το κουρκούτι μας για το τηγάνισμα.
Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε καλά για τον χυλό το λάδι την μπύρα την κεφαλογραβιέρα
το κάρυ το  αλάτι το πιπέρι και το αλεύρι. Αφήνουμε το κουρκούτι για 20 λεπτά
να ξεκουραστεί. Στη συνέχεια περνάμε τούς κολοκνθοανθούς από το κουρκούτι και τούς τηγανίζουμε σε δυνατό λάδι μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα και μετά τούς τοποθετούμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να στραγγίσει το λάδι.
Καλή επιτυχία!!!
SHARE

About penny tsoytsoyklari

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου