Συνταγές Μαγειρικής
Συνταγες μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
εύκολες νόστημες οικονομικές μοναδικές και με 100% επιτυχία

Φιλέτο μοσχαρίσιο

Written By penny tsoytsoyklari on Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013 | 11:30 π.μ.

Υλικά
1 κιλό φιλέτο μοσχαρίσιο κομμένο σε χοντρά κομμάτια
ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
πιπέρι πράσινο και μαύρο
1 φλ. κρασί (κόκκινο ή λευκό)
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
150 γρ. κρέμας γάλακτος





Εκτέλεση
Μαρινάρετε το φιλέτο με 1/2 φλ. λάδι για 1 ώρα.
Στη συνέχεια ψήνουμε στο τηγάνι τα κομμάτια.
Βγάζουμε τα φιλέτα και προσθέτουμε 1/2 φλ. λάδι και ρίχουμε το κρεμμύδι (ψιλοκομμένο) μέχρι να μαραθεί.
Στη συνέχεια προσθέτουμε μάυρο και πράσινο πιπέρι και σβήνουμε με το κρασί.
Σε αυτό το σημείο προσθέτετε το ψιλοκομμένο σκόρδο.
Αφού εξατμισθεί το κρασί, ρίχνετε την κρέμα γάλακτος και σβήνετε τη φωτιά μόλις πήξει η σάλτσα.
SHARE

About penny tsoytsoyklari

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου