Συνταγές Μαγειρικής
Συνταγες μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
εύκολες νόστημες οικονομικές μοναδικές και με 100% επιτυχία

Ψαρονεφρι με Ελιες

Written By penny on Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 | 8:20 μ.μ.


                                                                                                             Υλικα
3 χοιρινα φιλετα ολοκληρα
100 γρ βουτυρο
30 ελιες μαυρες και πρασινες
1 κιλο πατατες
3 ωριμες ντοματες
1 μετριο κραμμυδι ψιλοκομμενο
εστραγκον
αλατι
πιπερι
Εκτελεση
Καθαριστε τις πατατες και κοψτε της σφαιρικες με το ειδικο μαχαιρι και βαλτε της σε ενα μπολ με νερο.Στη συνεχεια βγαλτε τα κουκουτσια απο τις ελιες και βαλτε της και αυτες σε ενα μπολ με νερο.Σε μια κατσαρολα βαλτε το μισο βουτυρο να λιωσει και ροδιστε τα χοιρινα φιλετα.Βγαλτε το κρεας και κοψτε το σε χοντρες φετες και τοποθετηστε το σε ενα πυριμαχο σκευος φουρνου.Προσθεστε τις ελιες και τις πατατες και πασπαλιστε τα ολα με το αλατι το πιπερι και το εστραγκον.Με το υπολοιπο βουτυρο ροδιστε το ψιλοκομμενο κρεμμυδι.Ξεφλουδιστε τις ντοματες ψιλοκοψτε της και προσθεστε της στο κρεμμυδι.Αλατοπιπερωστε το μειγμα και προσθεστε μισο φλιτζανι νερο.Αφηστε την σαλτσα να βρασει για 3 λεπτα.Περιχυστε τα φιλετα με την σαλτσα και ψηστε τα σε προθερμασμενο φουρνο στους 180΄βαθμους.
SHARE

About penny

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου