Συνταγές Μαγειρικής
Συνταγες μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
εύκολες νόστημες οικονομικές μοναδικές και με 100% επιτυχία
Home » , , » Μοσχαρακι Φρικασε

Μοσχαρακι Φρικασε

Written By penny tsoytsoyklari on Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2013 | 11:41 π.μ.

         
                         Υλικα
11/2 κιλο μοσχαρι
2 κιλα μαρουλια
1 ματσακι φρεσκα κρεμιδακια
½ φλυτζανι λαδι
λιγος ανηθος
αλατι
2 φλυτζανια νερο
Για το αυγιλεμονο
2 αθγα
χυμος 2 λεμονιων
Εκτελεση
Βραστε καλα το μοσχαρι και κρατηστε το στην ακρη
Ζεματιστε τα μαρουλια και στραγγιστε τα.Ψιλοκοψτε τα κρεμμυδακια και σωταρετε τα στο λαδι.
Προσθεστε τα μαρουλια το μοσχαρι το νερο το αλατι και το ανηθο.
Βραστε το φαγητο σε μετρια φωτια για 20 λεπτα.
Αφηστε το να κρυωσει .Φτιαξτε Αυγολεμονο και ριξτε το απο πανω.
Αυγολεμονο
Χτυπηστε καλα τα αυγα με το λεμονι προσθετοντας λιγο απο το ζωμο του φαγητου σιγα σιγα.
Καλη σας Ορεξη!

SHARE

About penny tsoytsoyklari

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου