Υλικά
1 κιλό μοσχαράκι ραγού
1 κιλό πατάτες ελαφρως βρασμένες
1 φλιτζανι μανιταρια κονσερβα
3 πιπεριες φλωρινης
15 πρασινες ελιες
300 γρ κασερι ημισκληρο
μαιντανος ψηλοκομενος
αλατι πιπερι
1 φλυτζανι λαδι
Εκτελεση
Ροδιστε τις πατατες στο λαδι. Ανακατεψτε το κρεας με ολα τα υλικα Χωριστε το σε 6 μεριδες και βαλτε το σε 6 μικρα πηλινα σκευη . Σκεπαστε το μιγμα με το κασερι και βαλτε το στο φουρνο για μιαμιση ωρα. Σερβιρετε οπως ειναι.
Καλή επιτυχία!!!
1 κιλό μοσχαράκι ραγού
1 κιλό πατάτες ελαφρως βρασμένες
1 φλιτζανι μανιταρια κονσερβα
3 πιπεριες φλωρινης
15 πρασινες ελιες
300 γρ κασερι ημισκληρο
μαιντανος ψηλοκομενος
αλατι πιπερι
1 φλυτζανι λαδι
Εκτελεση
Ροδιστε τις πατατες στο λαδι. Ανακατεψτε το κρεας με ολα τα υλικα Χωριστε το σε 6 μεριδες και βαλτε το σε 6 μικρα πηλινα σκευη . Σκεπαστε το μιγμα με το κασερι και βαλτε το στο φουρνο για μιαμιση ωρα. Σερβιρετε οπως ειναι.
Καλή επιτυχία!!!
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου